Vloerkleden - Karpetten

Een fascinerende wereld van kleuren en ontwerpen

Karpetten

Altijd sfeer in huis
Je woning wordt een paleis met een karpet van Prinses Tapijt. Welk karpet je ook kiest, een vloerkleed van Prinses Tapijt geeft altijd meerwaarde. Een karpet zorgt voor warmte en sfeer in huis. Exotisch, modern of klassiek design, hoogpolig of laagpolig… alles is mogelijk. Natuurlijk bieden de zachte vloerkleden ook comfort.

Karpet kopen
Wij hebben karpetten in verschillende merken, afmetingen en designs. Ook zijn de karpetten leverbaar in diverse materialen. Wij maken de karpetten bovendien desgewenst op maat. Bestaande tapijten werken we aan de randen af met garen (festonneren). Kortom: wij zorgen voor het karpet dat precies bij jou past!

Linoleum

Vinyl

Tapijt

PVC VLoeren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Vloerkleden – Karpetten / Projecten
Aanbieding

Vloerkleed kopen

Karpet kopen

Een vloerkleed of tapijt zogezegd “the finishing touch” van uw huis maakt het helemaal compleet. Het geeft een extra warm gevoel aan uw huis en voor iedere ruimte is er wel een vloerkleed beschikbaar. De vloerkleden en karpetten zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Prinsestapijt staat voor kwaliteit, zo weet u dat u altijd het beste in huis haalt.

Vloerkleden zijn hype en worden gezien als een mode artikel. De vloerkleden van Prinsestapijt zijn verkrijgbaar naar ieders wens, zoal de hedendaagse trend, retro en vintage. Tijdloze karpetten behoren ook tot ons assortiment. Kortom, wij hebben vloerkleden dat u een comfortabel gevoel geeft in uw huis.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen