Plissé

Fold in, Fold out

Plisségordijnen

De plisségordijn heeft een top-down en bottom-up systeem dit betekent dat je zowel de bovenkant als de onderkant naar het midden, geheel naar boven of naar beneden kan schuiven. Een mogelijke afstemming gericht op behoefte waarmee u de lichtinval regelt en uw privacy behoudt.

Plisségordijnen met draai- en kiepramen zijn een uitstekende combinatie. De speciale klemsteun of wandsteun zijn te monteren op het kozijn. De plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, desins, maten en hoogtes. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Elektrische gordijnen

Lamellen

Dakraamrolgordijnen

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Plissé / Projecten

Aanbieding

Plisségordijnen

Plisségordijnen van Prinsestapijt

✓ Uitstekende kwaliteit
✓ Maatwerk
✓ Variatie aan kleuren en stoffen
✓ Top-down & bottom-up
✓ Gratis en snelle levering
gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen