Rolgordijnen

Roll out your view

Rolgordijnen

Rolgordijn kopen? Niet een passend stijl gevonden? Prinsestapijt Deventer heeft een enorm breed assortiment aan rolgordijnen. De gordijnen worden door ons geheel op maat geleverd in de stijl en kleur zoals u dat heeft samengesteld en de variatie aan accessoires maakt het completer.
U kunt een keuze maken uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende materialen uit een breed assortiment aan kleuren.

Dakraam

Lamellen

Jaloezieën

Dakraam

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Rolgordijnen / Projecten
Aanbieding
Rolgordijn kopen

Rolgordijn met familiefoto

De foto van je pasgeboren dochtertje of zoontje op een rolgordijn of duo-rolgordijn. Een foto van de familie. Of een foto van de hond. Prinses Tapijt maakt het allemaal mogelijk. Als je bij ons het beeldmateriaal aanlevert, zorgen wij ervoor dat de afbeelding digitaal op het rolgordijn wordt overgebracht. Je kunt kiezen voor afbeeldingen van verschillende formaten. Wij verzorgen ook foto’s van groot formaat. Het maximum is maar liefst 3 x 3 meter!

Je kunt bij ons tevens rolgordijnen en duo-rolgordijnen bestellen met laserprint. Deze zijn met of zonder decoratieve schulpranden verkrijgbaar.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen