Tapijt

Een fascinerende wereld van kleuren en ontwerpen

Tapijt kopen

Een tapijt dat altijd past
Een tapijt van Prinses Tapijthandel past altijd bij de rest van het interieur. Kleur en structuur passen bij de uitstraling van woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Wij zorgen ervoor met de topmerken Bonaparte Tapijt, Forbo, Desso Home, Louis de Poortere, Belakos, Parade Tapijt en Ambiant. Trendsettende merken die warmte en comfort bieden. Een wollen of synthetisch tapijt is een zachte vloerbedekking die een aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas, steen en staal.

Loopschoon systemen
Van Coral leveren we loopschoonsystemen. Zo blijft elke ingang schoon en representatief. De systemen kunnen we voorzien van bedrukking of logo.

Linoleum

Laminaat

Karpetten

Vinyl

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Tapijt / Projecten
Aanbieding

Tapijt kopen

Tapijt aanbieding

Tapijt geeft altijd een warm “thuis” gevoel, het is daarom ook van belang om een tapijt aan te schaffen wat bij u past. Tapijt voor de woonkamer kan heel anders zijn dan een tapijt voor uw slaapkamer. Sommige personen hebben zelfs een allergie voor tapijten, daarom geven u altijd het juiste advies. Tapijt kopen of juist een andere vloerkeuze? Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Wist u dat Prinsestapijt regelmatig aanbiedingen heeft. Klik snel op ons acties pagina en zie of er iets tussen zit voor u.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen