OVER ONS

20 jaar geleden opent Prinsestapijt haar deuren met een passie voor huisdecoratie. Een volle voorraad met een beperkte keuze aan vloerdecoratie. Er is veel veranderd in de afgelopen 20 jaar behalve de service, die heeft namelijk altijd hoog in het vaandel gestaan. Niets voor niet hebben ze bij Prinsestapijt de motto “U tevreden! Wij tevreden!”. Naast de voorraad heeft Prinsestapijt haar assortiment ook uitgebreid. Er is nu veel meer variatie te vinden zoals laminaat, vinyl en PVC vloeren. Jaren geleden heeft prinsestapijt, vanwege de enorme vraag, ook raamdecoratie in haar assortiment opgenomen. U kunt hier overgordijnen, lamellen, rolgordijnen en zelfs naast horren ook elektrische gordijnen vinden.

Prinsestapijt staat bekend om haar persoonlijke benadering en eerlijk advies met een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Deze manier van service heeft ervoor gezorgd dat klanten regelmatig als vaste klanten terugkeren vanwege de openlijke sfeer in onze winkel.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.