Duo rolgordijnen

Strak ontwerp

Regel zelf ’t licht

Het een duo-rolgordijn regel je zelf het licht optimaal. Een duo-rolgordijn heet zo omdat het twee lagen stof heeft. Die bewegen over elkaar. Zo regel je de lichtinval naar eigen keuze. Meer schaduw of juist wat meer licht… alles is mogelijk. Het duo-rolgordijn dient als zonwering. Maar het geeft ook sfeer in huis. Bovendien zorgt een duo-rolgordijn voor privacy.

De bediening gaat via een ketting. Optrekken van het duo-rolgordijn gaat soepel en licht. Je kunt zelf kiezen aan welke kant je de bediening wilt plaatsen. Je kunt de duo-rolgordijnen ook door ons laten bedrukken met digitale print.

Gordijnen

Binnenzonwering

Dakraamrolgordijnen

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Duo rolgordijnen / Projecten
Aanbieding
DOU Rolgordijnen

DOU Rolgordijnen

De populariteit van DUO Rolgordijnen is momenteel immens. De karakteristieke uitstraling van deze gordijnen bestaan wisselende banen welke weer openen en sluiten. Sfeer in huis met binnenkomende licht kunt zelf geheel bepalen. De DUO Rolgordijnen worden geheel op maat geleverd.

Tevens bieden wij in ons assortiment DUO gordijnen aan die geschikt zijn voor uw slaapkamer. Deze kunt u helemaal verduisteren. Wij bieden de DUO aan in allerlei kleuren maten en accessoires.
Toch nog vragen? Wij staan u graag te woord.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen