Houten jaloezieën

Hout maakt het verschil

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn geweldig als interieur. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, ze hebben zelfs een beetje een shutter–look en mede hierdoor zijn de houten jaloezieën enorm populair. De houten jaloezieën komen in verschillende maten, diktes, lengtes, kleuren en accessoires.

Prinsestapijt Deventer verwelkomt u graag met een kop koffie om al uw wensen samen te stellen en u te adviseren over de mogelijkheden met houten jaloezieën. Immers als u geïnteresseerd bent in het kopen van houten jaloezieën heeft u recht op een professioneel advies.

Elektrische systemen

DUO Shades

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Aluminium jaloezieën / Projecten
Aanbieding
Houten jaloezieën 

Jaloezieën

Heeft u de behoefte om geadviseerd te worden over jaloezieën staan wij u graag te woord. Twijfelt tussen houten jaloezieën en eventueel een ander soort raamdecoratie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden wat het beste past in huis en geven daar graag ons mening over. Uiteindelijk wilt u natuurlijk een product wat het beste bij u past. Wij bevinden honderden artikelen in ons assortiment zodat wij samen kunnen zoeken naar een product wat u het meest aanspreekt.

Bekijk ook ons aanbiedingen pagina, misschien staat er een leuke actie tussen wat aansluit bij je wensen.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Houten jaloezieën / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen