Vinyl

Een fascinerende wereld van kleuren en ontwerpen

Vinyl vloer: sfeervol en makkelijk

Ook met V groef!
Steeds meer mensen kiezen voor vinyl. Vinyl vloer is geen PVC maar heeft wel de uitstraling van dit product. Zo leveren we vinyl met houtnerfstructuur. Het is zelfs leverbaar met V groef! Vinyl kun je makkelijk leggen en het is sterk en slijtvast. Ook is het onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden. Ons vinyl is ontstaan door een ervaring van ruim honderd jaar.

Natuur en kunst zijn een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerpers. Ons sfeervolle vinyl gaat met de trends mee en is leverbaar in een groot aantal kleuren. Eigentijds en en kwalitatief hoogwaardig.

PVC Vloeren

Tapijt

Laminaat

Karpetten

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Vinyl / Projecten
Aanbieding

Vinyl kopen

Vinyl vloeren kopen

Bij Prinsestapijt hebben wij een brede collectie aan vinyl vloeren, deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. De vinyl vloeren hebben wij in tegelvorm of laminaat (stroken). Vinyl is eenvoudig schoon te houden met weinig onderhoud. Vinyl vloeren isoleren enorm goed en voelt warm aan als m’n er op loopt.

Mocht u vragen hebben omtrent vinyl vloeren of over ons andere producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen