Horren

Houd ongedierte buiten

Horren voor raam

Vindt u het ook altijd zo onprettig wanneer u de ramen opengooit en er alsmaar vliegjes en insecten uw huis binnenkomen. Horren de van Prinsestapijt! De oplossing om ze buiten de deur te houden. Bij Prinsestapijt hebben wij horren in verschillende maten en kleuren. Wij adviseren altijd horren aan te schaffen, niet alleen om vliegjes buiten uw huis te houden maar ook de bacteriën die zij met zich meenemen.
Wij bieden op maat gemaakte professionele systemen welke vooraf is afgestemd aan uw persoonlijke wensen. Hiermee haalt niet alleen kwaliteit in huis maar ook de zomer vol frisse lucht. Uw comfort daar doen we het voor.

DUO Umbra

Paneelgordijnen

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Horren / Projecten
Aanbieding
Horren voor ramen
Vorstelijke behandeling

Koninklijke service

Service, garantie en kwaliteit staan centraal bij Prinses Tapijthandel aan het Deltaplein in de Deventer Rivierenwijk. De behandeling is vorstelijk, de service koninklijk. Ons assortiment omvat tweehonderd rollen merktapijt met garantie van Bonaparte, Forbo, Desso en Louis de Poortere. Ook hebben we A-merk vinyl in verschillende kleuren, designs en samenstellingen. Opmeten en leggen van tapijt en vinyl zijn gratis.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen