Laminaat

Top merken

Laminaat vloeren

Laminaat straalt warmte en sfeer uit en is bovendien gemaakt van natuurlijk materiaal. Wij leveren topmerken in laminaat. Quickstep, Berryfloor, Balterio, Kronotex en Ambiant staan voor duurzaamheid, stijl, kwaliteit en eenvoud. Laminaat kan makkelijk worden gelegd en wordt doorlopend aangepast aan de hedendaagse woontrends. Laminaat is sterk en onderhoudsvriendelijk.

Laminaat: duurzaam, stijlvol, eenvoudig
Het kan ook worden toegepast bij vloerverarming. Maak een afspraak met onze woonadviseur en kies het laminaat dat het beste past bij de rest van het interieur en jouw woonstijl. Kies dus voor laminaat, voor jarenlang woonplezier!

PVC Vloeren

Tapijt

Vinyl

Karpetten

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Laminaat / Projecten
Aanbieding

Laminaat kopen

Laminaat kopen

Een laminaat kopen kan soms lastig zijn omdat er zoveel variaties zijn. U vraagt zich natuurlijk af wat er allemaal bij komt kijken. Ga ik de laminaat zelf leggen of toch de laminaat laten leggen door een specialist. Prinsestapijt Deventer doet het allemaal voor u. Wij adviseren u over de mogelijkheden en zorgen dat u wel geïnformeerd bent.

Kom eens langs voor een persoonlijk advies, de koffie staat klaar.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen