PVC Vloeren

Een fascinerende wereld van kleuren en ontwerpen

PVC vloeren

Duurzaam, natuurlijk en comfortabel
De klant vindt bij ons altijd een goede PVC vloer. Geen wonder, want we hebben een uitgebreide collectie. PVC vloeren kun u nauwelijks nog onderscheiden van hout of natuursteen. Maar ze hebben niet de nadelen van natuurproducten. Ze zijn duurzaam, comfortabel en slijtvast. Je kunt ze makkelijk schoonmaken en ze dempen het geluid. Onze producten zijn ook geschikt voor vloerverwarming en natte ruimtes zoals douche, want ze zijn waterbestendig.

Wij lijmen PVC eenvoudig in stroken op de ondervloer. Als dat niet kan, kunt u ook kiezen voor PVC klikvloeren. Kortom: PVC past altijd perfect!

PVC Vloeren

Tapijt

Laminaat

Karpetten

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

PVC Vloeren / Projecten
Aanbieding

PVC vloeren 

U wilt PVC vloeren kopen, waar moet u op letten?

Voordat u PVC vloeren gaat kopen dient u een keuze te maken uit stroken en tegels. De PVC vloer lijkt op hout of steen maar is het beide niet. U kunt met PVC vloeren uw legpatroon gevarieerd aanleggen. Wat PVC vloeren kosten varieert, de volume die u afneemt en het patroon die u kiest speelt een grote rol.

Prinsestapijt adviseert u graag over de mogelijkheden, denkt graag met u mee. Komt u langs voor een kop koffie, wij verwelkomen u graag.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen