Linoleum

Een fascinerende wereld van kleuren en ontwerpen

Linoleum vloeren

Linoleum een van de meest toegepaste vloeren. Een fraai samenstelling uit natuurlijke en recyclebare grondstoffen. Een geweldig product dat na jaren gebruik biologisch afbreekbaar is. Linoleum vloeren zijn net als ons andere producten in variatie verkrijgbaar. Linoleum vloeren staan bekend om uiterst duurzame en sterke kwaliteit. Het is praktisch in alle ruimtes te gebruiken zelfs in uw badkamer. Een vereiste is wel dat uw vloer thuis egaal moet zijn

Prinsestapijt beschikt over linoleum vloeren met een kliksysteem, hiermee bent u met een beetje kennis van vloeren leggen om uw linoleum zelf aan te leggen. Mocht u meer advies wensen, wij zijn telefonisch bereikbaar. Mocht u langs willen komen de kop koffie staat klaar.

PVC Vloeren

Tapijt

Laminaat

Karpetten

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Linoleum vloeren / Projecten
Aanbieding

Linoleum vloeren

Linoleum vloeren plaatsen

Linoleum heeft een geringe dikte waardoor de ondergrond geegaliseerd moet worden. Hierna worden de linoleumstroken en/of linoleumtegels direct op de ondergrond gelijmd en worden de naden aan elkaar gelast. Naadafwerking is van zeer belang van het voorproces, als dit niet nauwkeurig wordt uitgevoerd bestaat er een kans dat de linoleum in de toekomst loslaat of gaat rotten. Nadat de linoleum geplaatst is ziet het er door de lijnolie gelig uit. Dit trekt binnen 24 uur weg nadat het in aanraking is geweest met zonlicht.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen