Dakramen

Kwaliteit en Uitstraling

Zonwering voor dakramen

Prinses Tapijt levert een uitgebreid aanbod zonwering voor dakramen. Onze dakraamproducten zijn leverbaar als rolgordijn, plissé of jaloezie. Ze dienen overdag als lichtfilter en bescherming tegen zon en hitte en ’s nachts als verduistering. De zonwering kan in elk type dakraam worden geplaatst.

Onze dakraamrolgordijnen zijn zeer decoratief. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei desins, kleuren en materialen. Je kunt zelf de sfeer bepalen. Het is mogelijk verschillende soorten zonwering voor het dakraam te combineren. De zonwering laat geen kieren toe. De bediening kan van boven of van onderen. De onderkant kan dicht blijven en de bovenkant open. Of andersom.

Gordijnen

Binnenzonwering

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Dakraam / Projecten
DAKRAMEN
Aanbieding
DAKRAAMGORDIJN
Grote collectie
Dakraamgordijn kopen?
Dakramenrolgordijnen voor zolder is vaak noodzakelijk om controle te hebben van uw lichtdoorgang. Elke raam heeft een aparte afmeting daarom leveren wij op maat gemaakte dakramen. Deze zijn in elk kleur en materiaal verkrijgbaar. Wij werken met de met merk ERK Innovation. Het is zelfs mogelijk om dakramen te krijgen in eigen print.

Vaak hebben wij acties lopen voor raamdecoratie en vloeren. Bekijk gelijk onze acties misschien staat er een leuke aanbiedingen tussen wat u aanspreekt.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen