Bamboe

Design
Bamboe rolgordijnen en Bamboe vouwgordijnen

De bamboe gordijnen van prinsestapijt zijn verkrijgbaar in zowel als een bamboe rolgordijn als een bamboe vouwgordijn. Bamboe rolgordijnen zijn zodanig ontworpen om uw privacy te beschermen met een beetje lichtdoorgang. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoeveel licht u doorlaat. Bamboe gordijnen worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Zoals bamboe, riet en jute. De bamboe gordijnen worden op maat geleverd met accessoires naar keuze.

Gordijnen

Binnenzonwering

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Bamboe / Projecten
Bamboe rolgordijnen
Aanbieding
Bamboe vouwgordijnen
Stijlvol bamboe inrichting
Bamboe gordijnen

Bamboe rolgordijnen of bamboe vouwgordijnen of een anders soort gordijn? Wij hebben het allemaal in huis het is aan u de keus. Twijfelt u en heeft u advies nodig kunt ons altijd contacteren. Wij hebben een breed assortiment aan producten en regelmatig ook gordijn aanbiedingen. Op onze acties pagina kunt u alle soorten aanbiedingen vinden. Indien u toch niet voor een bamboe gordijn wilt kiezen kunt ook onder het kopje raamdecoratie andere soorten gordijnen vinden.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen