PVC / Stof

Dare design

PVC lamel of toch een stoffen lamel?

Heerlijk als het zonnetje schijnt, toch zou het heerlijk zijn om de lichtinval in huis onder controle te willen hebben. Met lamellen is het mogelijk zonlicht in huis te weren tevens heeft u ook minder inkijk. Lamellen zijn eigenlijk verticale jaloezieën die bijna overal op te monteren zijn. Denk aan schuine dakramen en schuifpuien.

Onze lamellen zijn verkrijgbaar PVC lamellen en stoffen lamellen dit zijn verticale lamellen en zodra ze helemaal gesloten zijn heeft licht geen schijn van kans.

Paneelgordijn

DUO Umbra

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Aluminium jaloezieën / Projecten
Aanbieding

Lamellen goedkoop

Lamellen verticaal

PVC Lamellen
De PVC lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Tevens heeft u de keuze uit een vlakke of een gebogen lamel. In zowel de particuliere als de zakelijke markt worden de kunststof lamellen veel verkocht.

Stoffen lamellen
De mogelijkheden bij een stoffen lamel zijn hetzelfde als bij een PVC lamel. De natuurlijke en warme uitstraling zorgen toch voor een andere sfeer in huis. Als de ramen open staan en de lamellen heen en weer bewegen hoor je in tegenstelling van PVC lamellen bijna niets.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

PVC / Stof / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen