DUO Umbra

Curve it

DUO Umbra multishadegordijn

Double layered oftewel dubbel gevouwen stoffen in samen in een harmonica vorm elkaar omarmen wanneer deze worden opgetrokken. Vanaf de zijkant bekeken lijkt het een 6 hoek waar touwtjes doorheen gaan. De koorden zijn bijna tot niet zichtbaar.

De DUO Umbra heeft een strak model en enorm stevige lichtbeheersing. De DUO Umbra is te positioneren in hoogte zodat u de inkijk op gezicht hoogte belemmerd en toch voldoende lichtinval heeft. De isolerende waarde is zeer hoog, en tussen de dubbele laag wordt er lucht vastgehouden waardoor je huis in de zomer koel en in de winter warm blijft. Het is een zeer lichte stof die makkelijk te bedienen is

Houten jaloezieën

Paneelgordijnen

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

DUO Umbra / Projecten
Aanbieding
DUO Umbra aanbieding

Prinsestapijt aanbiedingen

Bij Prinsestapijt komen regelmatig gevarieerde aanbiedingen voor. Zoals rolgordijnen, multishades gordijnen, plissé, laminaat en tapijt. Houdt daarom onze acties pagina in de gaten. Laminaat kopen, tapijt kopen of gordijn kopen wij hebben altijd wel koopjes in huis of een aanbieding voor een bepaald product.
gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen