Trapbekleding - Traplopers

Een fascinerende wereld van kleuren en ontwerpen

Traplopers kopen, geluiddempend en veilig

Prinses Tapijthandel legt ook traplopers. Echt ambachtelijk werk, dat wij goed in de vingers hebben. Tapijt op de trap zorgt voor veiligheid want het voorkomt uitglijden. Ook is een traploper geluiddempend. Wij leveren diverse soorten tapijt voor de trap, in diverse soorten, ontwerpen en kleuren. Wij leggen desgewenst ook het ondertapijt. Wij kunnen de traplopers leveren met verschillende randen en stootborden.

Ook de zijkanten van de trap kunnen we stofferen. Als wij de gehele woning mogen stofferen, leggen we de traploper gratis!

Karpetten

Laminaat

Tapijt

PVC Vloeren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Trapbekleding – Traplopers / Projecten
Aanbieding
Trapbekleding kopen

Traplopers kopen? Ook mogelijk voor open trappen.

Bij Prinsestapijt krijgt u altijd een vrijblijvend advies over de mogelijkheden met betrekking tot uw inrichting. Onze adviseurs hebben meer dan 20 jaar ervaring en denken graag met u mee. Om een keuze te maken tussen ons groot aanbod aan traplopers. Open trappen bevatten geen stootborden, het heeft openingen tussen de traptreden waardoor het enorm kaal lijkt. Bij open trappen worden de treden afzonderlijk van elkaar bekleed met tapijt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of komt langs voor een kop koffie.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen