QUICK-STEP LAMINAAT

Laminaatvloeren van Quick-Step

Quick-Step vloeren heeft ruime laminaatvloerontwerpen waarmee je een geweldige woning kunt creëren. De kwaliteit van Quick-Step spreekt voor zich en wordt bevestigd door duizenden kopers voor u. Quick-Step de toonaangevende vloerbekledingsmerk.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Waarom Quickstep

De voordelen van laminaatvloeren zijn minstens even talrijk als de mogelijkheden. Scroll verder en ontdek vijf goede redenen waarom Quick-Step met plezier tot 25 jaar garantie geeft op je nieuwe kliklaminaat.

Onderhoudsgemak
Met Quick-Step Laminaat is je vloer makkelijk schoon te houden. Vuil of bacteriën kunnen zich niet vastzetten op het verzegelde oppervlak.
Vloerverwarming? Geen probleem!
Alle laminaatvloeren van Quick-Step voelen warm aan en zijn – in combinatie met de juiste ondervloer en een zwevende plaatsing – ook perfect geschikt voor vloerverwarming of –koeling.
Gemaakt om op te leven
De Quick-Step laminaatvloeren hebben allemaal een ultrabeschermende Scratch Guard-toplaag, waardoor ze tot 10 keer beter bestand zijn tegen krassen.

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen