Duo shadow

Double the fun

Multishades gordijnen de DUO Shades gordijn

Met multishades gordijnen kunt u de gehele dag volop genieten van uw uitzicht naar buiten en ’s avonds wordt van buiten naar binnen dit geweerd. U kunt met de DUO shades gordijn de lichtdoorvoer regelen en naar smaak inrichten. De DUO shades gordijnen zijn niet alleen stijlvol maar ook zeer functioneel die uw huis een nieuw dimensie geeft aan rolgordijnen.

De stoffen van multishades gordijnen of in dit segment de DUO sahdes zijn verkrijgbaar in variërende kleuren en afmetingen. Duorolgordijnen zijn praktisch op elk raam en ruimte toepasbaar. Vanwege de kind veilige bedieningen zodat ze niet verstrikt raken in koorden of kettingen zijn ze zeker aan te raden in kinderkamers.

Lamellen

Bamboe

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Duo shadow / Projecten
Aanbieding
Multishades DUO shades

De DUO Shades rolgordijn

Duorolgordijn wordt bedient met een ketting of een koord en wordt verzwaard met een zwaarder element. U kunt hiermee de lichtinval temperen, en niet meer 2 gordijnen te monteren voor een volledige verduistering. De stoffen in de banen kunt u zelf samenstellen en zelfs brandwerende stoffen hebben wij tot uw beschikking.

De nieuwe manier van zonwering is momenteel erg gebruiksvriendelijk en daarom ook zeer populair. Wilt u meer informatie over onze multishades rolgordijnen? U kunt ons ten alle tijden hierover benaderen, wij staan u graag te woord.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

PVC / Stof / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen