Electrische systemen

Comfort & Luxe

Elektrische gordijnen en systemen

Elektrische systemen voor gordijnen oftewel elektrische gordijnen zijn een hype en helemaal van deze tijd. Alles wordt tegenwoordig op afstand bedient met een afstandsbediening of zelfs met uw smartphone. Het kan allemaal tegenwoordig en met heel veel voordelen zoals tijden instellen wanneer de gordijnen zich openen en sluiten.

De handigheid schuift vooral aan wanneer u zeer hoge plafonds in huis heeft of wanneer u met vakantie gaat zodat de gordijnen geregeld openen en sluiten. Zo geeft u naar buiten het gevoel dat u toch thuis bent.

Gordijnen

Binnenzonwering

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Elektrische systemen / Projecten
Aanbieding

Elektrische gordijnen

Automatische gordijnen

De voordelen van elektrische systemen houden niet op. Heeft u hele lichte gordijnen van kleur en wilt u niet dat er aan gezeten wordt zodat het niet snel vuil wordt? Dan is dit weer een reden om over te gaan om automatische gordijnen. Geweldig alles te regelen vanuit uw luie stoel.

Wilt u meer weten over elektrische gordijnen en systemen, neem dan contact op met ons. Onze adviseurs staan u graag te woord.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen