Paneel gordijnen

Enjoy your view

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen. U kunt er veel mee, u kunt het gebruiken om in stroken uw grote ramen te bedekken daarnaast is het ook mogelijk om met paneelgordijnen ruimtes af te scheiden. Paneelgordijnen kunt u geweldig genieten van de lichtinval op uw design. Bij Prinsestapijt is het ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren hiermee kunt u extra genieten van uw aankoop.

Paneelgordijnen zijn makkelijk in gebruik ze zijn lang en kunnen makkelijk afzonderlijk van elkaar heen en weer verschoven worden. U kunt de paneelgordijnen uit verschillende motieven en accessoires samenstellen zodat u toch een uniek exemplaar in huis heeft.

Bamboe

Multishades

Dakraamrolgordijn

Horren

Prinses Tapijt al meer dan 20 jaar over de vloer

Keuze uit een heel breed assortiment.

Paneelgordijnen / Projecten
Aanbieding
Luxe Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Heeft u lange en korte ramen u kunt deze ook combineren met rolgordijnen. Wij hebben een ruime assortiment aan rolgordijnen en andere gordijnen. Bent u er niet helemaal uit, kom dan langs bij Prinsestapijt Deventer en laat u adviseren en informeren over de mogelijkheden.

Wist u dat wij gratis opmeten, bezorgen en installeren? Laat u zich geheel vrijblijvend informeren en vraag naar de voorwaarden.

gratis levering

Indien de producten worden afgenomen van Prinsestapijt worden alle producten gratis bezorgd. Voor meer informatie zie richtlijnen service kopje transport.

gratis leggen en monteren

Bij afname van producten worden alle producten gratis gelegd en gemonteerd met uitzondering van laminaat. Conform richtlijnen service.

gratis opmeten

Wij meten alles op, er worden geen kosten in rekening gebracht indien u de producten van Prinsestapijt afneemt. Conform richtlijnen service.

garantie

Conform voorwaarden van onze leverancier geven wij op al onze producten garantie van minimaal 5 tot maximaal 25 jaar dit varieert per productcategorie.

Merken / Prinsestapijt

Wilt u advies over de inrichting?

Mocht u vragen hebben kunt u ons middels onderstaand formulier benaderen